Fantasyn har trollbundit oss genom århundranden! Växte man inte upp med Sagan om ringen så växte man upp med Narnia eller Harry Potter. Game of Thrones fick oss att skaffa HBO och The Witcher blev en av Netflix största succéer någonsin.

Men allt ovan tillhör det förgångna. Nu blickar Geekpodden framåt och våra panelmedlemmar guidar er genom året som kommer! Så häng med bland dinosaurier, häxor, dystopier och hemliga agenter! Bland monster och hjältar! Det tipsas som filmer, tv-serier, romaner och brädspel!

Till ert förfogande har ni Fredrik Fornänger som längtar till nästa serie i Game of Thrones-världen, Filiph Johansson som dyrkar den enda ringen, Jonas Larsson som skrivit egna fantasyromaner och Anderas Isberg som tar er till brädspelens förtrollande land!

Håll till godo och håll i er!

 

Medverkande:
Fredrik ver2.1 Filiph ver3 Jonas ver4

samt vår eminenta brädspelsexpert Andreas Isberg!
164502249_943936976346130_9205547485324153437_n

 

 

 

 

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399