Filmhistorien är lång och välfylld med filmer, skådisar och regissörer att gräva bland. 50 & 60-talets Hollywood är inget undantag. GeekPodden fortsätter sin resa från filmens födelse, genom stumfilmsåren, den första ljudfilmen, 30 & 40-talet och nu är det alltså dags för 50 & 60-talet!

Hur såg Hollywood ut under perioden? Vilka var stjärnorna som underhöll på den vita duken? Vilka trender kunde man tydligt se? Hur skiljde sig 50 och 60-talet sig mot varandra?

Självklart blir det ett gäng av våra favoritfilmer som vi pratar extra gott om. Thigern slår ett slag för Hitchcock, Magnus för musikaler och Florian för… ja vad väljer Mr Hollywood själv för höjdpunkter från perioden? Svaren finns i avsnittet! Vi hörs där! :)

Lyssna på veckans avsnitt i valfri podcast-app, iTunes, Spotify eller direkt på www.geekpodden.se

MEDVERKANDE

Peter Thiger Magnus Sörensen Florian

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399