Är det någonstans Geekpodden hör hemma så är det på mässor, konvent och festivaler! Så när Trollcon slog upp sina portar stod Fredrik Fornänger och Robert Q Kustosik redo med diktafonen i högsta hugg!

Det blir cosplay, Drakar och Demoner, japanska klädstilar och nya brädspel, för att ge er några smakprov på avsnittets innehåll! I detta avsnitt kommer ni bland annat få reda på hur man klär sig enligt japansk lolita-stil, vad några av de nya äventyren i Drakar och Demoner handlar om samt vilka utmaningar som väntar i brädspelet ”Snille och skrivkramp”.

Varmt välkomna in i nördarnas värld!

 

Medverkande:
Fredrik ver2.1 Q

TROLLCON 2023!

 

 

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399