Det är alltid kittlande när personer försöker komma över hemlig information i det fördolda, när ingen är den hen utger sig för att vara, när alla lurar alla och när allt detta sker på liv och död! Vi snackar helt enkelt om spioneri!

Det diskuteras kontraspionage, dubbelagenter och mullvadar. Realism kontra fiktion kontra underhållning! Till poddens hjälp har vi denna vecka regissören Anders Nilsson, känd dels för Johan Falk-världen, dels för sin grundliga research. Just i detta nu arbetar han med både böcker, filmer och dokumentärer om just spioneri!

Så häng med i detta första avsnitt om spionvärlden där vi kartlägger vad spiongenren egentligen innebär, vad som är bra och dåligt, trovärdigt och icke trovärdigt. Det blir både hyllningar och dissningar av kända spionalster från popkulturen!

Häng helt enkelt med in i spionernas värld!

 

Medverkade:
Fredrik ver2.1 Florian ver2

samt vår fantastiska gäst, regissören och författaren Anders Nilsson
Anders Nilsson

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399