Varje decennium har sina egna karaktärer i popkulturen som på sina egna vis blivit odödliga. Vi har 70 talet där vi lärde känna allt från Rocky, Leatherface och Han Solo. På 80-talet blev Sarah Connor en episk actionhjältinna samtidigt som Indiana Jones jagade artefakter. Under 90-talet grävde Lara Croft efter skatter och Edward Scissorhands klippte buskar med sina vassa fingrar. Jack Sparrow piratade på 2000-talet och bara några meter under honom simmade Nemo.

Alla är karaktärer som för alltid kommer leva kvar och som många har en relation till. Men hur såg det egentligen ut under 2010-talet? Vilka karaktärer har blivit oförglömliga, legendariska och episka? Vilka betydde mest för popkulturen och vilka påverkade hela samhällen?

Filmfantasterna Fredrik, Florian och Filiph (FFF-ligan) har givetvis svaren på alla dessa frågor, plus en hel del mer. Så häng med på första delen av ”Decenniets karaktärer”! Det kommer pratas Jon Snow, Rocky och Wolverine, likaså Katniss, Elsa och Aloy! Har din favorit klarat sig in på listan? Lyssna och find out.

 

Here we go!

 

Medverkande:
Fredrik ver2.1 Filiph ver3 Florian ver2

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399