I november slog den ner på jorden och gjorde avstampet för en helt ny generation av spelkonsoler. Några av oss fick den direkt medan andra har fått vänta fram tills nu.

Florian, Magnus, Andreas och Frille har synat sina nya konsoler från alla vinklar, rotat i alla vrår, klämt på alla ställen som går att klämma på och framför allt spelat ett gäng av de spel som finns tillgängliga. Hur är t.ex den nya delen av Assassins Creed? Lever Demon’s Souls upp till hypen? Astro’s Playroom, är det ens något att ha? Hur många timmar har Florian lagt på det senaste Call of Duty?

Frågorna är många och detta avsnitt har svaren på dem alla plus en massa mer. GeekPoddens patenterade utsvävningar finns med precis som vanligt och du är välkommen att vara en fluga på väggen när vi ägnar en och en halv timma åt Playstation 5!

 

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399