The Simpsons! Kan det vara den roligaste serien som någonsin skapats? Frågar du Gustav och Erik så är svaret ett rungande: ”kanske….” för en gång i tiden så kanske det var den bästa serien? Gustav och Erik djupdyker i sina kunskaper och tyckanden kring serien som populariserade nazistsympatiserande kärnkraftverksägare och vegetarianism hos småbarn.

När var serien som bäst och hur är den idag? Vilka karaktärer föredrar man och framförallt vilka avsnitt?

I ett försök att ge er ”the Simpson Experience” utan att ni faktiskt får se ett enskilt avsnitt så gör The dynamic duo sitt bästa för att gå igenom allt som kan vara av intresse vad gäller Simpsons (och med det menar vi, allt som kan vara av intresse för Gustav och Erik, vad andra intresserar sig för är i detta avsnitt ovidkommande).

Lyssna och lär, The Dynamic Duo är här!

MEDVERKANDE:

Gustav ver2     Erik ver1

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399