När en konsol närmar sig sin ändstation och det helt enkelt är dags att lämna över stafettpinnen till nästa kraftpaket, är det givet att ta en titt bakåt och på vad den lämnar för spår efter sig. Det finns storspel man aldrig kommer glömma, indie-spel man är galet tacksam att man upptäckt och en hel drös med spel man fortfarande inte hunnit spela, men som ligger där och ska betas av när tiden tillåter.

Florian och Magnus gräver bland favoriter, överraskningar, besvikelser och trender. Hur kan t.ex Florians favoritspel vara med på Magnus lista över besvikelser? Vilka trender från PS4ans historia tar vi med glädje med oss till nästa generation och hur hög är högen med spel Magnus fortfarande inte har hunnit spela igenom?

Är du en av alla som inte får din PS5a i tid? Lugnt, det finns garanterat riktiga höjdare till PS4 du inte spelat ännu, så se detta avsnitt som vår gigantiska tips till vad du ska spela fram tills du får din nya konsol! Vilka är förresten era favoritspel tills PS4?
MEDVERKANDE
Florian ver2 Magnus Sörensen

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399