War. War never changes…

De återkommande inledande orden i spelserien Fallouts olika delar. Det postapokalyptiska rollspelsäventyret som växte från att vara en uppföljare till spelet Wasteland, till att bli en av de största och mest omtalade spelserierna under de senaste decennierna.

Magnus växte upp med seriens två första delar, de turbaserade actionrollspelen, där Fallout tog sina första stapplande steg, medan Florian halkade in lagom till den tredje delen och det stora hoppet serien tog till att bli en förstapersons-shooter. Hur har spelen klarat av denna stora förändring? Är det självklart att gilla de första delarna om man gillar de senare och tvärtom? Hur hade Florian sett ut i en klassisk Power Armor och vilket förhållande har Magnus till en “bloody mess”?

Vi tar vår Dolorean tillbaka i tiden till 1997, för att se hur det hela startade, sedan låter vi den leda oss år för år fram till vart spelserien befinner sig idag.

 

 

Medverkande:

Magnus Sörensen Florian ver2

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399