Vi har tidigare i säsongen tagit fram det bästa från 2018. Bästa filmerna, bästa serierna, bästa tv-spelen osv. Men vi sparade en riktig godbit, som nu fått ett eget avsnitt! De bästa brädspelen!

Brädspelsmarknaden växer som bekant så det knakar! Spelen blir fler, mer varierande, massvis av härliga teman och nya mekaniker introduceras varje år! Monopol och Risk är numera att jämföra med de första svartvita tv-apparaterna!

Till vår hjälp har panelen, som består av Fredrik och Erik, tagit in två tvättäkta brädspelsexperter! Andreas Isberg är tillvardags ordförande i ”Spel i Väst och Josef Sannholm driver youtubekanalen ”Boardgames with Niramas”.

Spelen ja! Här finns fem härliga troliga klassiker! Det kommer att brytas kol i 1700-talets England, smidas nycklar av bärnsten, offra till gudarna, muta kejsaren i Kina och erövra världen! Det kläms även in lite nyheter om ”Breaking Bad”, ”He-Man” och ”Batman”!

Häng med!

 

Medverkande:
Fredrik ver2.1 Erik ver1

 

Våra två experter Andreas & Josef:
Brädspel

 

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399