Newsflash! Januari och Februari har varit fulla av härliga popkulturella händelser, både ute i världen och i våra liv. För hur var egentligen Oscarsgalan? Vann rätt film? Dessutom snackar vi om filmerna på 2000-talet som inte förtjänade sina Oscars och vilka som borde haft istället.

Vi kikar på vad Nintendo presenterade för stora nyheter på årets första Nintendo Direct. Hur hårt diggar Florian nya Far Cry: New Dawn? Hur blir resultatet när Sylvester Stallone ska bli superhjälte och regisseras av sig själv?

I väntan på Sekiro gräver Magnus i sin backkatalog efter intressanta spel att fördriva tiden med medan Filiph läser Moon Knight och spelar en jäkla massa Magic The Gathering. The Dirt blir äntligen film och Magnus får gå loss lite extra en av sina favoritband som nu ska porträtteras på våra tv-skärmar. Detta får oss dessutom att fundera på vilka fler band eller artisters karriärer som skulle funka att fint att filmatisera.

Detta och en jäkla massa mer!

Häng med Magnus, Florian och Filiph i veckans avsnitt av GeekPodden!

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399