Visst har det hänt att du kikar på en film, spelar ett bra spel eller går på en riktigt bra konsert, och slåss av häpnad när du ser att folk runt dig inte alls tycker att det var lika bra? Visst har du gått ut ifrån en biograf någon gång och känt att “Vad i h-vete ser folk som är så underbart i denna film”?

GeekPodden kollar in de ganska trötta men ändå intressanta orden “överskattade” och “underskattade” och gräver i minnet om tillfällen då man hajat till av förvåning för att man tyckt att recensenter, vänner eller the rest of the world inte sitter med på samma tåg som en själv.

Hur bra är egentligen filmer som Motorsågsmassakern, Cabin In the Woods, Dude Where Is My Car, Demolition Man och en massa andra. Vi kollar vad folk tycker och hur vi själva ställer oss med eller emot.

Magnus, Florian och Frille styr spakarna i veckans avsnitt av GeekPodden!

 

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399