Det den där tiden på året igen. Tiden då alla “gamers” faktiskt pausar sina spel för att fästa sina blickar på vad som händer borta i Los Angeles. Den stora årliga spelmässan E3 är det enorma event man bara inte kan missa om man har minsta intresse av spel. Här presenteras varje år framtiden inom spelens värld. Sony, Microsoft, Bethesda, Square Enix, Nintendo, Ubisoft och EA turas om att presentera kommande spel. Under nästan en hel vecka matas vi med nya trailers, ny teknik och ett och ett annat snedsteg som kräver att man plockar fram skämskudden. Allt ska kikas igenom för att inte missa “det där”. Magnus, Andreas och Filiph har sett allt… och lite till.

I veckans avsnitt av GeekPodden hugger vi tag i allt det göttiga som E3 presenterade. Mer av allt maffigt vi fick förra året, stora fina nya titlar som vi inte visste att vi ville ha, samt en drös indiespel som hamnar på “att hålla ögonen på”-listan.

Vad var mest intressant? Levde storspelen upp till hypen? Fick vi några nya favoriter? Hur såg de exklusiva spelen ut? Indiespelen, fick de plats? Detta och mycket mer besvaras i veckans avsnitt av GeekPodden!

Medverkande:
Magnus Sörensen
Filiph Johansson
Andreas Pettersson

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399