Brädspel är ett fenomen som bara växer och växer! Likaså gör utbudet! Panelen, med Fredrik och Erik i spetsen, har i detta avsnitt bjudit in två härliga brädspelsexperter som kommer att tipsa om de fem bästa spelen från fjolåret!


De två experterna spelar rollspel nästan varje dag! Andreas Isberg, med en fäbless för taktiska spel innehållandes får, samt Josef Sannholm som även har en youtubekanal och som vurmar för Sci-fi och teknik.
Dessa ger oss spel där man kan pakta, laga mat, kontrollera andar, döda monster och givetvis, mjölka kor!
Häng med!

Medverkande
Fredrik Fornänger
Erik Svensson
Andreas Isberg
Josef Sannholm

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399