Äntligen är det dags igen! GeekPodden intar årets version av Öl & Whiskeymässan! En uppföljare till vårt mest nedladdade avsnitt någonsin!

Magnus, Andreas, Filiph och Micke drar till Göteborg för ett besök på den galet populära mässan där öl och whiskey står i fokus. Häng med oss bland ölbryggare, öltestning, rom, whiskey, ost och en massa annat.

Hög ljudvolym på mässan gör avsnittet lite speciellt, så varför vi skriker så beror just på detta! Detta och vår entusiasm till mässan och allt den hade att bjuda på. Nya favoriter hann avnjutas i mängder. Nytt från Stigberget, Dugges och Amager, samt helt nya roliga upptäckter som öl från  Lost Abbey, Founders CBS, FiftyFifty Eclipse och en massa annat!

 

Magnus Sörensen Sorensen Suburbia Band Sverige Sweden

Magnus Sörensen Sorensen Suburbia Band Sverige Sweden

 

MEDVERKANDE:
Magnus Sörensen
Andreas Pettersson
Mikael Sörensen
Filiph Johansson

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399