Årets stora konvent för brädspel och rollspel, GothCon, ägde rum under påsken! Givetvis var Geekpodden på plats för att suga in så mycket av atmosfären som möjligt och mingla runt i multum av spelvärldar!

Panelen med Fredrik, Emil, Jonas, Erik och Patric tog med sig mikrofonen och fick slåss mot demoner i rollspelet ”Bortom”, bekanta sig med Mega Games, bli en del av ett piratanfall, träffa kreatörerna till världens bästa brädspel och mycket mer!

Följ med oss in i den magiska värld som utgörs av rollspelare, figurspelare, lajvare, brädspelare och andra mytologiska väsen!

Medverkande:
Fredrik Fornänger
Erik Svensson
Jonas Larsson
Emil Thell
Patric Hjelm

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399