Gör er redo för en resa genom tid och rum! Geekpodden bjuder nu på första delen i serien ”Tidsresan”, där vi blickar tillbaka på vår världs historia skildrat genom popkulturens glasögon! Så på med era romerska hjälmar, 1800-talsskor, westernpistol och upptäckarglasögon! För nu är det dags för ”Avfärden”!

I detta första avsnitt analyserar vi historiska skildringar rent generellt! Vilka tidsepoker är tacksammast att filmatisera? Hur missvisande är popkulturens historieberättande? Lär vi oss historia genom film och tv, eller får film och tv oss att vilja lära oss mer om historia? Och hur mycket historia kan man lära sig genom brädspel?

Panelen befolkas vid detta avsnitt av Game of Thrones-älskaren Fredrik Fornänger (som självklart vurmar lite extra för medeltiden), strategen Patric Hjelm (som inte helt otippat vill prata krig) och Dödsexperten Erik Svensson (vilken era erbjuder mest död?!).
Förutom en massa analys så kommer de delge sina favoriteror och historiska hjältar!

Dessutom så blir det nyheter så klart där e-sport, John Williams och orcher avhandlas!

Dags för avfärd!

MEDVERKANDE: 
Fredrik Fornänger
Erik Svensson
Patric Hjelm

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399