Denna veckan slår vi till med flest nyheter någonsin! Det har varit intressanta veckor för film, serie och spelnördar. Marvel annonserar projekt efter projekt, E3 närmar sig vilket ger spelrykten från flera håll och trailers för sommarens och höstens filmer fullkomligt sprutar ut.

Dessutom har vi äntligen fått se Guardians Of The Galaxy Vol 2. James Gunns fortsättning på sagan om de omaka rymdhjältarna. Håller den måttet jämfört med sin föregångare eller faller den platt?

Veckans tema smyger denna gång bara in på ett hörn, men är tillräckligt intressant för att lämna tanken kvar hos er att själva fundera på. Hur skulle ett drömbrädspel se ut? Tema? Mekaniker? Vilka favoritspel skulle du plocka inspiration ifrån och finns kanske redan ditt drömspel där ute fast du bara inte vet om det?

Medverkande:

Magnus Sörensen
Filiph Johansson

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399