Äntligen var det dags igen för Retrospelsmässan i Göteborg! Som vi längtat sedan förra besöket. Och låt oss säga så här, att som spelnörd är det ett himmelrike att åka till. Visserligen ett himmelrike där allt är skitdyrt och säljs till överpriser, men ändå. Det var en fantastisk tillställning med spel överallt. Inte bara försäljare som hade med sig det ena mer ögonbrynhöjande än de andra, utan också spelutvecklare som visade upp sina verk, ett arkadspelsrum där riktigt klassiska maskiner som Donkey Kong och Turtles the Arcade Game, blandades med ett tjugotal flipperspel av hög klass och en hel del annat.

Magnus och Andreas rapporterar från årets mässa och var väldigt eniga över vad som var mässans höjpunkt. Häng med och hör vad!

 

Medverkande:

Magnus Sörensen
Andreas Pettersson

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399