Alla som har minst 1% intresse av populärkultur vet vilka James Bond, Indiana Jones, Ellen Ripley och Sarah Connor är! I veckans avsnitt av Geekpodden så tar vi oss an de episka, legendariska och ikoniska filmkaraktärerna, som format både oss och filmhistorien!

Hur blir en karaktär ikonisk? Varför gillar vi dom? Kan en ikonisk karaktär förlora sin status?  Vad krävs för att lyckas få ett liv även när filmen är slut? Detta är några av de frågeställningar som panelen resonerar kring.

Hjulet gör dessutom ett återbesök och vi ställs inför en duell mellan två av filmvärldens absolut största karaktärer! Dessutom snackas det Game of Thrones, Ghostbusters, Matrix och en massa mer så klart!

/GeekPodden Crew

Medverkande:

Fredrik Fornänger
Gustav Mattsson
Florian Lindblom O´Hara

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399