GeekPodden är äntligen tillbaka efter ett välförtjänt sommarlov. Men tror inte att vi bara latat oss! Vi har nämligen planerat inför hösten som ju redan börjat smyga sig på. Stora planer med en massa roliga ämnen, gäster och utflykter. Men först ska ju ett obligatoriskt säsongspremiäravsnitt in. Ett avsnitt där vi bara släpper loss allt vi hållit inom oss under sommaren.

Det blir en massa snack om sommarens filmer, spel och annat kul vi lyckats hinna med bland skurarna. Dessutom river vi i vanlig ordning av ett gäng nyheter från nöjesvärlden. Hur bra var t.ex DC’s storfilm Suicide Squad? Vad har Magnus gjort i USA? Sommarens snackis i spelvärlden, No Mans Sky, vad hände med det?  Vi vet!

Så ta nu en paus från ditt Pokemon Go och lyssna på avsnittet som rivstartar den femte säsongen av GeekPodden!

 

MEDVERKANDE:

Magnus Sörensen

Fredrik Fornänger

Florian Lindblom O’hara

Erik Svensson

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399