Häng med på en miniserie i den gyllene dryckens tecken. GeekPodden hoppar mellan västkusen i Sverige och västkusten i USA i denna specialserie om öl. Magnus tar till en början med sig ölfantasten och bryggaren Mattias Isaksson, som rest hela vägen från Australien för att berätta om hans nya hemlands kultur när det kommer till öl, hur hans egna bryggäng, Old Wifes Ales tänker och vad vi kan förvänta oss i Sverige i framtiden. Under avsnitten testas öl runt om bland Göteborgs pubar.

Avsnittets bryggeri i fokus är amerikanska Ballast Point och det blir en hel del reportage från just USA där Magnus rest runt i ölens tecken. Dessutom listar vi våra absoluta favoriter när det kommer till IPA!

Så häng med oss på denna lilla avstickare som kommer pågå i ett par avsnitt framöver. Skål!

 

Magnus Sörensen Sorensen Suburbia Band Sverige Sweden

Magnus Sörensen

MEDVERKANDE:

Magnus Sörensen

Mattias Isaksson

 

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399