Vi tar oss ut ur studion och till den miljö vår podcast föddes i. Magnus och Fredrik spelar in ett sprillans nytt avsnitt av GeekPodden under en utekväll en helt vanlig torsdagskväll i februari.

Magnus har shoppat ett nytt flipperspel, Fredrik gräver upp minnen om tiden då han samlade på tandborstar och de båda synar de allra senaste nyheterna från nöjesvärlden. Magnus passar även på att kasta in sina topp 5-listor från 2015 lite såhär på efterhand. Vilka filmer föll han för och vilka spel gick varmast under det gångna året? Dessutom blir det snack om Arkiv X, Dark Souls i serietidningsformat och en massa annat. Haka på en mycket trevlig kväll med GeekPoddens Fredrik och Magnus!

Medverkande
Magnus Sörensen
Fredrik Fornänger

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399