Oscarsgalan är inte bara filmens stora gala, utan galornas stora gala! Det är uppklädda superstjärnor, glamour, spänning och en hel del skandaler dessutom! Fokuset är dock på det många älskar mest, filmen!

 

Två av poddens filmfantaster, Fredrik & Florian, har i vanlig ordning gett sig i kast med att analysera, hylla och dessutom tagit fram galans stora vinnare!

 

Och det är ett magnifikt år som skall få ett bokslut! Året då Barbie blev den stora snackisen och året då Oppenheimer fick sin plats i rampljuset. Bakom dessa giganter smyger bland andra den bästa Andra Världskriget-filmen sedan Schindlers List (enligt Spielberg), Lanthimos skruvade fantasyrulle och Scorseses episka mastodontrulle.

 

Detta är avsnittet för dig som vill veta det viktigaste inför 2024 Oscarsgala!
Fram med champagnen så kör vi!

 

Medverkande:
Fredrik ver2.1 Florian

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399