”Diane, 11.30 AM, February 24th, entering the town of Twin Peaks”, en oförglömlig replik från en oförglömlig TV-serie. Det är också den här repliken som gör att det just idag, den 24 februari, världen över, firas ”The International Twin Peaks Day”.

Detta vill självklart även vi på Geekpodden fira med ett mastigt specialavsnitt om kultseriernas kultserie. Twin Peaks hade premiär första gången 1990 och har sedan dess hyllats, sågats och blivit en favoritserie för mängder av människor världen över.

Patric tillsammans med Geekpodden-nykomligen Ullis tar er med på en resa bland andar, ugglor, skog och ond bråd död. Är verkligen en kombination av kriminalhistoria, såpopera och övernaturliga väsen något att ha? Hade serien blivit bättre om David Lynch fått sin vilja igenom?

Dessa är bara några av frågorna vi försöker svara på i avsnittet.

Vi har även varit extra nördiga denna vecka och släpper ett quiz man kan göra samtidigt som man lyssnar på avsnittet! Detta via företaget Active Quiz. Mer info kan man hämta på Digital tipspromenad i mobilen – ActiveQuiz

Så häll upp en fantastiskt god kopp kaffe, servera dig själv en rykande färsk bit paj, lyssna och glöm aldrig att ugglorna är inte vad de verkar..

 

Medverkande:
Patric ver1

och vårt fina nya tillskott Ulrica Edström
Ullis

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399