Missade ni att New York attackerades av rymdvarelser 2012? Eller att Peter Weyland samma år startade företaget Weyland Corp som inom kort kommer bygga en ascool Android vid namn David och som dessutom är asgrym på flöjt! Eller att USAs ekonomi just detta år kraschade så fett att man började använda fångar från fängelser till vad som kom att kallas för Death Races!

Om ni inte känner till händelserna ovan, var lugna! Dessa skedde i parallella universum! Eller popkulturella universum om ni så vill!
Universum inom popkulturen har funnits länge, men efter att Marvel tog det hela till en ny nivå via vita duken, så får vi nu en uppsjö av filmer, böcker, serier och spel som alla hänger ihop!

Geekpodden har grävt ned sig ordentligt i detta fenomen! Fredrik med rötterna inom fantasy (eller Westeros om man så vill) har tillsammans med poddens filmexpert Florian, sci-fi experten Robert och gästande zombieexperten Anna dykt djupt in bland portalerna!

Så vill ni veta vad som väntar Star Wars, vad som är så fantastiskt med DC Comics och vilket zombieverse som borde stå på tur, lyssna på avsnittet!

 

Medverkande:

142155562_680655702715469_6939812019942717459_n Florian ver2 Fredrik ver2.1

 

Samt vår eminenta gästexpert på plantor och Zombies, Anna Balog

Anna

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399