Kommer ni ihåg movieboxen? Bergsprängaren? Faxen? En gång i tiden sparade vi filer på floppy discs, hade fast telefoni med snurrskiva på en dedikerad plats i hemmet och spenderade sparade slantar för att förvärva den senaste modellen av tjock-TV – numera är det en i många fall helt annat teknik som är en del av vår vardag. I detta avsnitt snackar GeekPodden teknikutvecklingen från 70-, 80- och 90-talet fram tills nu, ser tillbaka på vad som gällde under vår uppväxt under denna period och siar om hur framtiden kommer att te sig. (Och Magnus och Fredrik tar en selfie igen, because why not.)

Medverkande

Magnus Sörensen
Fredrik Fornänger
David Sjöqvist
Erica Nyberg

19 - Magnus selfieMagnus selfie

19 - Fredrik selfie av DavidFredriks selfie ur Davids perspektiv

19 - Fredrik selfieFredriks selfie

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399