Dagens avsnitt av GeekPodden gästas av Gus Kaage, kommunikatör på Film i Väst. Film i Väst har funnits i Västra Götalandsregionen i drygt 20 år och investerar i svenska och internationella samproduktioner. I Gus Kaages uppgifter som kommunikatör ingår bl.a. Film i Väst hemsida, pressrum och studiebesök. Det blir diskussioner kring aktuella och kommande filmer som Film i Väst är inblandad i, svensk och nordisk films betydelse i internationella sammanhang som exempelvis Oscarsgalan, samt Gus Kaages egna favoritfilmer.

Medverkande

Magnus Sörensen
Fredrik Fornänger
Patric Hjelm

Gäst

Gus Kaage

Länk

Film I Väst

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399