I detta avsnitt pratar vi om författaren J. R. R. Tolkien och hans litterära verk, framförallt Sagan Om Ringen-trilogin och Bilbo – En Hobbits Äventyr. Varifrån har Gandalf fått sitt namn? Vem är Melkor? Vilka raser kan inte få skägg och vilka raser har massa skägg oavsett kön? Och hur många kubikmeter grönsaker planterades egentligen i Hobbiton ett år innan inspelningen av filmerna drog igång? Detta och mycket annat kul och intressant relaterat till Tolkienuniversumet besvaras, lyssna och njut!

Medverkande

Magnus Sörensen
Fredrik Fornänger
Filiph Johansson

20 - Fredrik och FilipFredrik & Filiph

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399