Ja, det är ibland frågan! Vilket brädspel ska jag välja? Världen översvämmas ju av bra brädspel, men alla kanske inte passar till alla tillfällen. Vad ska du t.ex plocka fram vid en parmiddag? Eller vilket spel är perfekt för festkvällen? Kanske mest intressant av allt, vilka spel gäller när man ska spela spel med en nybörjare eller en person som säger “Nae… jag gillar inte brädspel”?

GeekPoddens Fredrik och Magnus har gjort allt de kan för att underlätta för er. Vi går igenom olika scenarion och har valt ut våra personliga tips till varje. Häng med i en brädspelskavalkad utan dess like!

 

MEDVERKANDE:

Fredrik ver2.1 Magnus Sörensen

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399