Så kom då de första yxorna i brons följt av hierarkiska samhällssystem, nya gudar och vackra smycken! Men det räckte tydligen inte! Människan villa ha mer! Man började använda järnet! Nya riken växte fram, pyramider restes och krig utkämpades!

Geekpoddens panel sätter sig åter i sin tidskapsel och beger sig tusentals år tillbaka i tiden för att se hur det egentligen var! Eller ja! Så som popkulturen har skildrat hur det egentligen var! Hur skildrar egentligen Hollywoodfilmerna denna period? Finns det realistiska brädspel för bronsåldern? Hur överdrivna är tv-spelen?

Panelen består denna gång av historieälskaren (och Game of Thrones-nörden) Fredrik, Filmexperten Florian som gärna åkt med Noas ark, brädspelsexperten Andreas Isberg som helst bygger hyddor och tv-spels experten Andreas Pettersson som givetvis pratar Assasins Creed!

 

Häng med på detta historiska äventyr med Geekpodden!

 

MEDVERKANDE:

Andreas ver1 Fredrik ver2.1 Florian ver2

Samt vår gäst och brädspelsexpert Andreas Isberg!
45096506_10215290318349041_2059906297012158464_o

Konstnär avsnittsbild:
Anna Niklasson
Anna

Några smakprov från avsnittet:
CuChulainn copy Exodus origins Tzolkin811lbwaBI2L._SL1500_

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399