När den nuvarande spelgenerationen förbereder sig för ett avslut, tar den nya vid. Vi har under en lång tid inväntat information om vad det blir för sorts konsoler som kommer pryda våra tv-bänkar de kommande 8-10 åren och vilka spel som kommer med dem.

Sony släpper sin Playstation 5 och Microsoft sin Xbox Series X med en veckas mellanrum. Releasespelen är delvis satta och förbokningarna blev fulla direkt. Vi håller våra tummar för att vi ska få våra konsoler till releasen, men vilka spelar ser vi mest fram emot? Vilka finesser hos de båda konsolerna verkar fräckast? Vem använder förresten fortfarande ordet fräck? Är det fräckt att använda ordet fräckt? Jo, lite faktiskt.

Dessutom snackas de Microsofts uppköp av ZeniMax och hur det kommer påverka spelvärlden.

Demon’s Souls, Assassins Creed: Valhalla, Dirt 5, Sackboy: A Big Adventure, FIFA 21, Call of Duty: Black Ops Cold War m.m…. vilket releasespel är du mest intresserad av?

Lyssna på GeekPodden via valfri podcast-app, Acast, iTunes, Spotify och på www.geekpodden.se

 

MEDVERKANDE:

Magnus Sörensen Filiph ver3 Andreas ver1

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399