Corona hit och Corona dit. I dessa virustider är det skönt att lägga tankarna på annat och koppla bort från den hysteriska världen runt om.. i alla fall för en stund. Men det är ändå lite svårt att inte fundera på vad som kommer att hända med allt som ställts in och flyttats. Spelnördarnas längtan efter årets E3 har ersatts med oro och undran om vad tusan som ska hända där. Spelreleaser och biofilmer skjuts på framtiden. Dessutom Vi får vi som följer sport plötsligt lite luckor i våra helger.. på gott och ont.

Men framtiden ser ljus ut! Vad sägs t.ex. om nya tv-serier som Lost Boys, The Last Of Us, och Y – The Last Man m.fl? Läckta Star Wars-spelet Project Mavericks, galen couch gaming med PandaBall och det sprillans nya Final Fantasy 7 Remake-demot!?

 

Magnus, Filiph och Andreas levererar nyheter och rykten så det ryker om det! Så stäng in dig, lägg dig i soffan och låt oss bli ditt sällskap för en stund.

 

Medverkande:

Magnus Sörensen Filiph ver3 Andreas ver1

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399