I vanlig ordning måste spelåret 2019 summeras på allvar. Vilka spår satte de på oss egentligen? Höll storspelen? Fann vi några juveler bland spelen där bakom alla AA-titlar?

Spel som Death Stranding, Sekiro, Borderlands 3 och Outer Worlds var spel vi hade väntat länge på. Levererade Hideo Kojima? Imponerade From Softwares samurajaction? Funkade knashumorn återigen i Borderlands 3? Vi dyker lite extra ner i dessa spel men missar absolut inte andra spel som Disco Elysium, Star Wars – Jedi: Fallen Order, Anthem, Kingdom Hearts 3 och en massa andra.

Dessutom, va fasen händer med 2020 och alla storspel? Försening efter försening. Vad innebär detta för spelvåren, spelhösten och den kommande konstolgenerationen? Playstations Taipei-mässa inställd p.g.a. coroma-viruset, hur på verkar det de hela?

Lyssna på veckans avsnitt av GeekPodden i valfri podcast-app, iTunes, Acast eller på www.geekpodden.se

 

MEDVERKANDE

Magnus Sörensen Andreas ver1 Filiph ver3

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399