Hösten har redan anlänt och lämnat efter sig en sommar full med getingar, fästingar och naturkatastrofer! Nä tur att det äntligen blir ordning på torpet nu! Vackra löv, friska vindar och avslöjanden inför Melodifestivalen! Och såklart Geekpoddens nya säsong och i detta fall Fredrik och Florians eminenta genomgång av Film & Tv-hösten!

 

För de vanliga dödliga så kan dramats korridorer vara snårig att navigera genom! Fredrik och Florian har därför plockat fram de absolut intressantaste och viktigaste filmerna! Det blir mordmysterier, rymdäventyr, antihjältar och animerade prinsessor! Dessutom kör vi en snabb tillbakablick på sommarens alster och ser vad som inte bör missas!

 

Häng med!

 

Medverkande
Fredrik ver2.1 Florian ver2

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399