Hösten är här och till det hör mysiga innekvällar med film och spel. Veckans avsnitt riktar sig främst till den senare av de två, spel. Vi tar en rejäl kik på hösten och vinterns spel till PC och konsol. Vilka är intressanta och finns det spel vi kommer undvika? Den största frågan kanske är hur tusan man ska få tid till att hinna spela alla spel man vill spela…. Magnus har problem redan när första intressanta spelet kommer då han byggt upp en hög med gamla spel som han fast bestämt att han ska spela om under hösten, Florian går in i COD-mode inför årets bidrag till Call Of Duty-serien, Andreas tror starkt på Gears 5 och Filiph inser att hösten 2019 blir en Switch-höst!

Dessutom färska nyheter om Marvel, The Last Of Us 2 och ett fantastiskt avslöjande som innefattar vår Mr Hollywood (Florian) och The Terminator (Arnold Schwarzenegger). Så häng med i ett avsnitt helt dedikerat till spel och härliga anekdoter från världen runtom dem!

 

Medverkande:

Filiph ver3 Andreas ver1 Florian ver2 Magnus Sörensen

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399