Sommaren har varit fantastisk på så många vis. Utom ett! Geekpodden har haft säsongsuppehåll! Men under årstidens sista timmar så är vi tillbaka med ett avsnitt fullmatat av nyheter, historier och tips! Panelen går igenom sommaren som gått och ger er de bästa guldkornen! Allt för att ni lyssnare inte skall gå miste om något!

 
Florian har som vanligt matat filmer och berättar helt enkelt om vad som varit bäst och sämst! Magnus är förälskad i en ny tv-serie, Fredrik bearbetar sitt trauma av att Game of Thrones är slut, Filiph berättar om sina ninjaupplevelser och Erik har både brädspel och serier som han vill påminna världen om! Tipsen är noga utvalda i vanlig ordning och givetvis kommer det även goa nyheter!

 

Häng med oss på denna säsongens resa som tar sitt avstamp i detta avsnitt!

 

Magnus Sörensen Erik ver1 Filiph ver3 Fredrik ver2.1 Florian ver2

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399