Geekpodden besöker världspremiären av Trollcon, en nörd-bonanza i Trollhättan. Vi träffar cosplayare, författare och tar ett snack med ABF angående hur man bygger en egen spelkontroll. Det blir även en pratstund med Mikael Girnius, mannen som trotsade både ordblindhet och ADHD-diagnos och ännu så länge har givit ut fyra böcker, en inspirerande berättelse.

Inte nog med allt detta, vi får dessutom premiären för en ny frågetävling signerad Patric, samt en massa Magic the Gathering och Star Wars. Kort sagt en hel drös härligt nörd-godis paketerat i ett GeekPoddenavsnitt, vad mer kan man begära?
Jo dödsexperten  Erik! Han är med också!

Häng med!

 

MEDVERKANDE I VECKANS AVSNITT:

Erik ver1 Patric ver1 Gustav ver2

 

 

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399