Det är väl helt omöjligt att missa att det är juletider just nu? Full fart på vägarna, på vädret och i handeln. GeekPodden har därför valt att istället varva ner, ta det lugnt och fokusera på hur man bäst kan få ut max av julen utan att stressa upp sig. Allt tillsammans med sin bästa vän, soffan… eller fåtöljen… eller kanske till och med sängen. You decide!

Vi tipsar om julklappar för dig som är ute i sista sekunden. Detta med fokus på brädspel och tv-spel för att verkligen samla familjen för en trevlig stund ihop när man ändå ses. Det tipsas även om filmer att se i jul… inte bara julfilmer, utan främst faktiskt feel-good-filmer för att gå lite mot strömmen och nå myskänslan på annat än julspåret.

Dessutom har ju Disney köpt upp Fox och därmed tagit kontroll över X-men, Fantastiska fyran och Deadpool m.m. Vad kommer detta innebära för framtiden? Vi presenterar också en ny stjärna på den svenska populärkulturhimlen i form av Simon Stålenhag, konstnären som dragit till sig Hollywoods uppmärksamhet.. hur? Lyssna på veckans finfina avsnitt av GeekPodden med Magnus och Filiph!

Medverkande

 

Magnus Sörensen

Filiph Johansson

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399