Magnus, Fredrik och Florian har grävt i sitt förflutna. Grävt bland minnena från alla filmer de såg när de växte upp. Filmer de älskade, filmer de älskar än idag, men också filmer de tyvärr sett om på senare dar och verkligen ångrat.

Florian drömmer om att uppleva samma äventyr som Arnold Schwarzenegger gjorde i Total Recall, Fredrik kan inte släppa “kali-ma” ritualen från Indiana Jones och Magnus verkar tro the Goonies är baserad på äventyren han och hans vänner hade på 80-talet.

Dessutom blir det nyheter vin, flipper, vanilla WoW och Disney!

Vilka filmer från barndomen var dina favoriter?

 

MEDVERKANDE

Magnus Sörensen

Fredrik Fornänger

Florian Lindblom Ohara

 

 

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399