Hur är det egentligen med sakers tillstånd 2017? Det undrade veckans panel och tog fram termometern ur popfickan! För hur våra några av våra största popkulturella fenomen för tillfället? Hur är det med Batman egentligen? Mår han, Superman och de andra DC-kompisarna bra eller dåligt? Är hela superhjältefenomenet på väg in till doktorn? Vi kollar in statusen på Nintendo, Tolkien, Virtual reality och en massa mer!

Teknikexperten Emil väntar onekligen på VRs stora genombrott. Jonas dreglar över indiespelens växande inflytande och Fredrik råkar som vanligt prata alldeles för mycket Game of Thrones! Många ämnen skall behandlas under den dryga timman, och då finns här dessutom nyheter från en skrämmande kyrkogård, en prunkande savann och ett pånyttfött Midgård!

HÄNG MED!

Medverkande
Fredrik Fornänger

Jonas Larsson

Emil Thell

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399