Gäst: Regissören och manusförfattaren Anders Nilsson, mannen bakom filmerna om Johan Falk!

Filmserien om polisen Johan Falk har väl knappast gått någon filmälskare förbi. Svensk action med mycket hjärta… och smärta. Från Noll Tolerans (1999) till den tredje och sista säsongen av filmserien Johan Falk som har premiär i slutet av juni. Tjugo filmer senare får vi alltså se hur det slutar för Jakob Eklunds ikoniska karaktär och hans GSI (Gruppen för särskilda insatser).

Peppen är enorm, inte bara hos oss i GeekPodden utan uppenbarligen även hos stora delar av landet då de kommande fem Johan Falk-filmerna krossar sitt motstånd när det gäller förbokningar av DVD/Bluray-utgåvorna. Första filmen från säsong 3, “Ur askan i elden” släpps 29:e juni och därefter släpps en film varannan vecka och det hela avslutas med sista delen som helt enkelt är döpt till “Slutet”.

I veckans avsnitt snackar vi om Johan Falk, svensk actionfilm, kollar över de senaste filmnyheterna och får dessutom höra Anders teori på vad som egentligen hände efter att allt blev svart i sista avsnitten av tv-serien Sopranos.

Mycket nöje!

Mer info om filmerna finner du på Facebook och TV4.

Medverkande

Magnus Sörensen
Fredrik Fornänger
Erica Nyberg

Gäst

Anders Nilsson (regissör, manusförfattare och filmnörd)

AndersGSI Johan Rydellgänget

 

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399