Veckans avsnitt handlar om ett för GeekPodden kärt ämne: superhjältar!

Viktiga frågor avhandlas: vilken var den första superhjälten? Vad finns det för likheter och olikheter mellan vissa comics och filmatiseringarna av dem? Vad är egentligen fas ett, två och tre när man snackar om Marvel, och vad har DC på gång?

Självklart kommer lyssnaren också att få veta hur Magnus, Fredrik, Erica och Filiph skulle se ut och bete sig om de själva vore superduperawesome superhjältar, komplett med portaler, instrument, ass-kicking och oförglömliga namn!

Medverkande

Magnus Sörensen
Erica Nyberg
Fredrik Fornänger
Filiph Johansson

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399