Visst var det helt omöjligt att missa att veckan som gått inte handlat om mycket annat än Black Friday? I alla fall om vi får tro social media, alla mail vi bombarderats av och reklamkampanjerna utanför så gott som alla butiker runt oss. Men vad är egentligen Black Friday? Vart kommer de ifrån? Är det bra? Ska vi/ni shoppa något? Osv..

Dessutom kör vi en nyhetskavalkad som innefattar nyheter från Nintendo och deras ryktade samarbeten med Illumination och Universal, Marvels nya ungdomsserie Runaways och en massa annat!

Som avslutning har Magnus genom något så oväntat som musiksmak, pekat ut vem i GeekPodden som är vilken karaktär i Game Of Thrones… och allas stora fråga blir givetvis direkt, vem blir vår Game Of Thrones-nörd Fredrik?

Häng med i veckans GeekPodden!

 

Medverkande

Magnus Sörensen

Fredrik Fornänger

Written by GeekPodden