Öronproppar, blåmärken och köande, men framförallt ovärderliga upplevelser för livet – veckans avsnitt av GeekPodden handlar om konsert- och festivalminnen. De medverkande har rotat fram sparade biljetter från spelningar alltsedan tidigt 90-tal och snackar liveframträdanden, återkommande ritualer i samband med konsertbesök för att erhålla den ultimata upplevelsen, och campinglivet (inklusive bajamajor) under veckolånga festivaler. Dessutom: merchbås, sitta vs. stå framför scenen och en lång out-of-topic diskussion om att ligga – rock ‘n’ roll, baby.

Medverkande

Magnus Sörensen
Christoffer Tönnäng
Christof Sjöqvist
Erica Nyberg

28 - Christoffer med The HauntedChristoffer och The Haunted

28 - Christoffer med Mitch Lucker Suicide SilenceChristoffer och Mitch Lucker (Suicide Silence)

28 - ChristofChristof iförd egentryckt Alphaville t-shirt

 

 

 

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399