De senaste månaderna har både Microsoft (Xbox One) och Sony (PlayStation 4) släppt nya konsoler och först ut i den nuvarande generationen var Nintendo med sitt Wii U. GeekPodden tar därför en genomgång av tidigare och nuvarande konsolgenerationer – vilka konsoler som var/är framgångsrika och vilka det gått mindre bra för, vilka spel som var/är populära i varje generation och hur handkontrollerna utvecklats under åren. Det snackas även hyra av konsoler och spel, Nintendomagasinet och kodböcker, oväntade avslöjanden (när Samus tar av sig hjälmen och visar sig vara, ja, vadå?), arkadspel och kändisar (Sonic! Link! Mario!) samt mycket, mycket mer.

Medverkande

Magnus Sörensen
Fredrik Fornänger
Filiph Johansson

Processed with VSCOcam with k1 preset

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399