Självklart håller sig Geekpodden aktuell och går igenom regissören på allas läppar, Martin ”Marty” Scorsese. Brutalt het just nu i och med det hyllade kritikertåget som aldrig verkar sluta rulla, Killers of The Flower Moon. Vi har såklart sett den och är mer än nöjda.

Vi tänkte också passa på att hylla mästerregissören och gå igenom det mesta han skapat. Givetvis blir avsnittet väldigt långt, precis som ett avsnitt om mannen som älskar långa filmer bör vara. Florian och Peter pratar vitt och brett om Martys långa och mycket imponerande karriär, dessutom hinns en top 15 lista med. Älskar du Scorsese är detta verkligen något för dig. Älskar du han inte, så kommer du göra det efter dessa två herrars enorma hyllning till kanske den bästa filmregissören genom alla tider.

Lyssna via valfri podcast-app, Spotify, iTunes eller direkt via www.geekpodden.se

 

MEDVERKANDE

Florian Peter Thiger scorsese-martin-002-portrait-by-brigitte-lacombe-for-sight-and-sound Florian och Peter i GeekPodden.

 

 

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399