Ny vecka, nya nyheter, tankar och annat spännande att kasta sig in i. Det blir en avstämning från rättegången mellan Johnny Depp och Amber Heard. Vad vet vi? Kan Florians förslag vara de bådas räddning?

Vi snackar taktiker i rollspel, där vissa stressar sig fram och vissa hänger kvar för att levla upp sig i lugn och ro. Vissa springer runt med skygglappar och upptäcker endast det som passerar på väg till utmärkta platser, medan andra tar på sig en riktig äventyrarmössa och vänder upp och ner på varenda sten i jakten på loot och annat skoj.

TV-serier sköljer över oss i ett galet tempo och hösten set ut att bli en riktig TV-höst. Vad sägs t.ex om Lord of The Rings: The Rings of Power, Game of Thrones: House of the Dragon, Cobra Kai, Rydell High, Star Wars: Andor, Willow, The Sandman, Westworld, The Witcher: Blood Origin.. för att nämna några alltså. Ganska fläskigt!

Detta och en himla massa annat i veckans avsnitt av GeekPodden med Magnus och Florian.

Skål och pöss!

 

Medverkande:

Magnus Sörensen Florian

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399