GeekPodden samlas för att kolla in ett gäng av nöjesvärldens nyheter. Florian har plockat fram sitt lasso, Magnus vässat tungan, Andreas tagit på sig nyhetsskorna och Filiph hällt upp en kall o go öl.

Stakka Bo, eller Johan Renck som han är mer känd som nu för tiden, kommer regissera tv-versionen av ett av värdens bästa och mest hjärtskärande spel. Johan som tidigare regisserat hyllade serien Chernobyl, håller i ratten när The Last Of Us tar klivet från spel till serie. Hur känns det?

Dessutom, kan Zac Snyder rädda bottennappet Justice League med en nyklippt version? Är vi redo för nya tidsreseäventyr med Bill & Ted?  En ny konsolgeneration är på gång att på riktigt avtäckas… vad får vi egentligen veta när Sony har sitt Playstation 5 event… eller rättare sagt.. vad vill vi ha ut av det?

Detta och mycket mer i veckans avsnitt av nöjespodcasten GeekPodden! Lyssna via valfri podcast-app, iTunes eller på www.geekpodden.se

 

MEDVERKANDE:

Magnus Sörensen Florian ver2 Andreas ver1 Filiph ver3

 

 

 

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399