Katten som välter ned krukan, ungdomarna som går och duschar när mördaren är lös, huset som byggdes på en gammal kyrkogård eller barnet som är besatt av djävulen! Har man någon gång sett en skräckfilm så har man garanterat stött på dem. Skräckfilmsklyschorna!

Geekpodden har denna vecka bestämt sig för att gå till botten med dessa fenomen! Förutom Fredrik, som älskar skräck rent generellt, så finns i panelen även skräckfilmsexperten Gustav Mattsson och dödsexperten Erik Svensson.

Fredrik kommer självklart hämta en del referenser från Game of Thrones medan Gustav grävt djupt ibland gamla klassiker. Hör hur Erik berättar hur frälst han är över ”found footage”-genren, hur Fredrik vill se barn mata dinosaurier och hur Gustav minns episka scener från Exorcisten!

Så häng med ned i skräckfilmsklyschornas djupa träsk!

 

Medverkande:
Gustav ver2 Erik ver1 Fredrik ver2.1

Written by GeekPodden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/geekpodden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399